Lymfa, krev a zemská energie

Lymfa je tělní tekutina, říká se jí také bílá krev. Prý je to „jen“ odvod škodlivin z těla. S tím absolutně nesouhlasím. I lymfa vyživuje.

V našem těle není nic striktně ohraničené. Všechno se vším souvisí.

Když o tom všem přemýšlím, napadá mne spousta přirovnání… Mám kamaráda, který má vinotéku a velice ho baví vařit a vymýšlet netradiční kombinace s vínem. Je to úžasné.

Slyšela jsem, že červené víno je pro nás vyživující, že je to krev Matky Země. To je pro mne provokující informace, protože co je potom víno bílé…???

A už se mi hlavou začaly honit myšlenky úplně z jiné strany. A co je to vlastně lymfa v našem těle? O krvi se toho ví hodně, hlavně to, že má červenou barvu a roznáší po celém těle živiny.

Ale že krev také odvádí z našeho těla škodliviny, to ví jen málokdo. Je to jen o úhlu pohledu.

Takže jak je to s tím červeným a bílým vínem? Obojí nás vyživuje. A obojí nás očišťuje. Samozřejmě od lží!

Vždyť se také říká, že ve víně je pravda. Kdo se totiž trošku víc napije, už se mu nedaří udržet si přetvářku. A to je ta krásná očista.

Zase se vracím ke dvěma tělním tekutinám. Lymfa a krev. V našem těle nás obojí vyživuje a také obojí očišťuje.

A zde velice záleží na našich myšlenkách. Voda je totiž tekutý krystal. A té vody máme v těle minimálně 70 %. A my svou vodu uvnitř těla programujeme svými myšlenkami.

Revoluční prohlášení, že? Ale veskrze pravdivé. Očistit se zvenku je daleko jednodušší než se očistit zevnitř.

Obojí je velice důležité. Jen se všichni víc snažíme o tu čistotu zvenku – je totiž víc viditelná. Hlavně pro ostatní.

Nečistoty uvnitř našeho těla sice nejsou hned viditelné, ale při jejich namnožení se projevují poruchami zdraví. A to jak fyzického, tak i psychického.

Ani to nemusím rozvádět… A stačí se podívat na sebe a kolem sebe. I při laskavém pohledu vidíme spoustu obtíží a bolestí.

Naše tělo je úžasné a stále se snaží nám pomáhat a zvládat všechny životní lekce. Takže se rozhodneme mu pomoci.

Trochu se napijeme skvělého vína, aby nám pomohlo jak s výživou, tak s očistou. A pak začneme z gruntu vyživovat své tělo láskyplnými myšlenkami a nekompromisně vyhazovat všechny negativní myšlenky i slova.

Eva Marie Horáková

Eva Marie Horáková

Lektorka reflexní terapie a etikoterapie. „Svou práci miluji a beru ji jako poslání i příležitost k sebezdokonalování“.